Paradiso Korendagen

Nou, wat hebben we op zondag 14 januari weer een geslaagde Korendag gehad!

In de bus naar Amsterdam werd er al gezellig gekletst, en dat zette zich alleen maar voort toen we bij een Italiaantje gingen eten. Met heerlijk eten en leuk gezelschap hebben we ons goed vermaakt.

En toen: op naar Paradiso! Van tevoren hebben we nog tijd gehad om naar een paar andere koren te luisteren, en toen was het natuurlijk opwarmen geblazen voor Popkoor Heart & Soul.
Bij het optreden was het jammer dat het al half tien ‘s avonds was, maar toch waren er nog best wel wat mensen aanwezig. De setlist, bestaande uit Wings, Rather Be, Someone You Loved, Happy Together en Sweet Dreams, was een grote hit bij het publiek. Mooi gezongen, dames!

Na het optreden natuurlijk nog even nabespreken, en toen zaten we alweer in de bus terug naar huis. Altijd fijn om nog even te kunnen kletsen als de spanning eraf is.

En dat was hem dan alweer! Jullie hebben het fantastisch gedaan dit jaar, en nu maar hopen dat jullie volgend jaar weer een geweldig optreden kunnen geven! Kijk hier voor impressie van het optreden in Paradiso.

(Geschreven door: Kirsten, dochter van Saskia)