Open Monumentendagen Leiden

Zaterdag 9 september heeft ons popkoor opgetreden op de Open Monumentendag in Leiden. Dit is een jaarlijks optreden waarbij we elk jaar op een andere locatie in Leiden staan. Dit jaar mochten we 2 keer een stuk van ons repertoire laten horen in de Herengrachtkerk. 
De ambiance en akoestiek was mooi en het publiek enthousiast. Wij hadden er zin in op deze nazomerdag. 
We begonnen ons optreden met flair en attitude met één van de nieuwste nummers; Wings. Vervolgens namen we het publiek mee met Somewhere only we know, Sweet Dreams en Someone you loved. Als laatste lied zongen we Uptown Funk met een dance off tussen de alten en sopranen. De tenoren en bassen hebben hierbij gejureerd. Na afloop werd er nog even gekletst en kregen we verschillende mooie complimenten uit het publiek. 
We kunnen terugkijken op een geslaagde en muzikale middag! Kijk hier voor een impressie!

(Geschreven door: Rianne)