Paradiso.
Zondag 20 januari, Paradiso!! Wij hadden de eer om om half 5 op het grote podium te mogen optreden. Er zijn vele mooie locaties, maar Paradiso is altijd wel heel bijzonder.
De hele ervaring begint al met het verzamelen en inzingen. In de kleedruimtes beneden met de prachtige spiegels met lampjes, je voelt je toch een beetje speciaal als je bedenkt wie daar allemaal geweest zijn…. Echt inzingen was deze keer lastig omdat we een kleine ruimte hadden. Maar Stewart nam met ons het optreden rustig door en gaf ons de nodige rust en het vertrouwen.
Wachtend aan de zijkant van het podium totdat je op mag komen de kriebels toch wat naar boven. We zouden deze keer ook weer beginnen met Honolofatsa. Met dat nummer staan we er direct, en met ons enthousiasme kunnen we het publiek een beetje opzwepen. Dat lukte nu gelukkig ook weer prima.
Want wat hadden we een volle zaal met publiek! En die waren enthousiast!
Vervolgens was het even extra spannend want we zouden voor het eerst het nummer Some Nights van Fun doen. Ik stond inmiddels met knikkende knieën, want dat zou ook mijn allereerste solo zijn. Dus diep adem halen en gaan. En het ging! We hebben het nummer gerocked. Met de pasjes, de mimieken en de juiste sfeer; het was super.
Daarna gingen we soepel over naar Bohemian Rapsody. De eerste tonen werden gespeeld door Luuk en er klonken vele enthousiaste geluiden vanuit het publiek. Die sfeer van verwachting maakte het nummer dit keer een beetje magisch en de bezieling waarmee we het zongen voelde extra bijzonder dit keer. En het aplaus was overweldigend! Om van te blozen!
Cheap trills was alweer onze laatste afsluiter, met dit het vrolijke nummer gaven we nog even alles wat we hadden, en het publiek was weer enthousiast. Wat een positieve energie!
We hadden allemaal volgens mij nog wel veel meer willen zingen, want het ging zo voorbij. Hopelijk volgend jaar weer!
Luuk en Stewart bedankt weer voor jullie fijne begeleiding! Want was het weer een geweldige ervaring. Zo een waar je nog lang van kan nagenieten….

Gerda