Eindoptreden 30 juni 2013

Op deze dag sloten wij een hectisch maar vooral leerzaam seizoen 2012/2013 af. Het eindoptreden was gepland op ons favoriete plekje café de Vriendschap te Zoeterwoude. Het was prachtig weer en Hugo en Jenny stonden ons bij wijze van spreken op te wachten. Op het terras was het heerlijk vertoeven en zo langzamerhand druppelden de koorleden binnen. Even inzingen en weer even genieten van de zon op het terras.

De eerste gasten waren gearriveerd en wij popelden om ons repertoire ten gehore te brengen; maar niet voordat wij onze dirigent Norman, die jarig was, wilden verrassen door het zingen van een Surinaams verjaardag liedje: a di mi yere yu friyari.., of hij hier nou erg blij mee was..?? maar het gaat tenslotte om de intentie!

 

Daarna hebben wij uit volle borst staan zingen voor een enthousiast publiek van familie en vrienden. Tijdens de pauze had het bestuur ervoor gezorgd dat er hapjes werden geserveerd en die gingen er bij iedereen “grif” in. Ons “afsluitfeestje” was een succes en we hebben met zijn allen genoten en kijken met een heel goed gevoel terug.

 

Na afloop bleven en stuk of 12 koorleden nog eten bij café de Vriendschap en dat was ook heel gezellig; lekker buiten gezeten en zeker voor herhaling vatbaar.