Waterlelie concert zondag 19 mei 2019

Zondag 19 mei Waterlelie concert.
Wat waren we blij toen we hoorden dat we dit jaar weer in het Leidse Hout een concert mochten verzorgen. De omgeving, de sfeer en de open lucht maken altijd een bijzonder feest van dit concert! Dan is het natuurlijk altijd nog even afwachten of de weergoden ons goed gezind zijn, maar we kregen in de ochtend het goede bericht; Het gaat door!
Dus verzamelden we allen op tijd en konden elkaar nog even bewonderen in onze nieuwe kledingstijl. Iedereen had zijn best gedaan en het zag er prachtig uit.
Er was een hoop publiek aanwezig, familie, vrienden kennissen en geïnteresseerden. Iedereen leek wel iemand mee te hebben genomen dus dat maakt het dan nog eens extra leuk! Na een bemoedigd praatje van Stewart, die ons vooral op het hart drukte ervan te genieten, mochten we om 14:45 het podium betreden.
We begonnen met het nummer Geronimo om gelijk wat energie te geven. Het was de eerste keer dat we dit nummer deden en dat maakt het altijd wel een beetje spannend. Vervolgens kwam het nummer Demons, prachtig, krachtig en fijn vertrouwd. Het nummer daarna, Run to you, was een nummer wat we afgelopen tijd veel geoefend hadden en we heel graag goed wilden overbrengen. Een ontzettend mooi, grotendeels a capella nummer met mooie stem harmonieën. En het ging hartstikke goed!
Met het nummer Something inside so strong komt er dan weer een hele andere energie naar boven in het koor en publiek. Het kleine groepje solisten geeft het nummer nog net wat extra’s, en iedereen genoot van de kracht van dit nummer.
Als laatste nummer van het eerste blokje deden Cheap Trills. Zingen en swingen, een heerlijk combinatie!
We hadden even 5 minuten pauze gehad om de stem te smeren en alvast even bij het publiek te horen wat ze ervan vonden natuurlijk! Die waren erg enthousiast. Dus met veel plezier gingen we het podium op voor het 2 blok.
Dat begonnen we met Some Nights. Een lekker krachtig begin, gevolgd door Home om dit gevoel nog even door te zetten.
Met de nummers Honolofatsa en Amavolovo wilden we ons enthousiasme voor de Afrikaanse muziek delen met het publiek en dat werd weer goed ontvangen. En met op de achtergrond de geweldige kreten van Jenny, was ze toch een beetje deel van ons optreden en maakte de performance helemaal af!
Met de klassieker Bohemien Rhapsody hadden we een prachtige afsluiting van ons concert. Wij hebben genoten en het publiek volgens mij ook. Hopelijk volgend jaar weer. Met grote dank weer aan Stewart en Luuk onze steun en toeverlaten!!