Optreden 25 november de Nobel in Leiden

Wat hadden we er zin in, het eerste optreden met onze nieuwe dirigent Stuart! Na samen maar 2 repetites te hebben gehad vonden we het ook wel een beetje spannend.
Maar vooral met goede zin verzamelden we ons zondag 25 november in de Gebroeders Nobel voor het Leids korenfestival. Daar mochten we samen met 15 andere koren een optreden verzorgen.

We konden in een aparte ruimte even inzingen en de stemming zat er al snel goed in. Een klein dingetje was echter wel dat onze pianst Luuk er nog niet was. Niets voor hem… Hij bleek onderweg gelukkig, maar de vraag was of hij het zou halen met de drukte in Leiden.

Toen we naar het podium moesten werd er snel besloten om het programma iets om te gooien, We zouden starten met ons Afrikaanse nummer Honolofatsa, omdat we die ook a cappella kunnen doen. We hebben alles gegeven en stonden heerlijk te swingen.
Tijdens het aplaus kwam gelukkig Luuk het podium op en hadden we onze steun en toeverlaat weer bij ons!

Stewart had inmiddels met zijn persoonlijkheid ook al indruk gemaakt op het publiek en we konden in goede stemming verder met onze liedjes. Bohemian en Demons waren weer prachtig en ook op de inleving hebben extra ons best gedaan.

Onze knallende afsluiter was Cheap Thrills. Wat een energie geeft dat nummer!

Het was weer een feestje. En deze eerst samenwerking op het podium met Stuart beloofd veel goeds!

Door Gerda